Wij hebben ook 45 budget auto's op voorraad, vraag de verkopers om meer informatie.

35 beoordelingen. 97% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
18-9-2019 07:51:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In juli een mooie Mercedes bij dit bedrijf gekocht. Super geholpen en nadat in de 1e week een waarschuwingslampje ging branden, buiten hun schuld, kon ik de auto bij een garage bij mij in de buurt laten repareren. Ik had eerder het geld van Cathy gestort dan het bedrag was afgeschreven. Een garage die zijn afspraken nakomt en eerlijke prijzen hanteert.
5-9-2019 21:11:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Een klant vriendelijk bedrijf, die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Een ieder die een auto wil kopen of onderhouden kan ik ze deze garage sterk aan bevelen.
29-5-2019 20:35:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goed bedrijf, ben al jaren klant.
8-1-2019 11:23:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In een 1/2 jaar tijd 2 auto's gekocht bij dit uitstekende bedrijf. Het is een puur en een echt no no nonsens bedrijf zonder opdringerige verkopers in strakke pakken. Dat maakt dit bedrijf sterk en kunnen de dure merkendealers en andere algemene autobedrijven een voorbeeld aan nemen. De verkopers zijn echt vriendelijk en streven altijd naar een meer dan uitstekende service. Gewoon TOP!
18-11-2018 19:12:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Werkelijk fantastische service!! Auto bleek toch wat mankementen te hebben. Kosten ong. 1100 euro! We konden de auto brengen, kregen een hele week een leenauto! Kosten?? Niets mevrouw....een auto die wij verkopen moet goed zijn!! Waar maak je dit nog mee? Dikke pluim voor dit bedrijf!
9-11-2018 10:37:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gekocht een Ford c-max. Na aankoop van de Ford c-max werden er wat problemen gesignaleerd, dit is natuurlijk mogelijk met een tweedehands auto. De service is goed lekker laag drempellig. Werd nooit moeilijk gedaan als ik terug kwam voor wat problemen, werd een afspraak gemaakt en gerepareerd. Hier zouden veel garage's en voorbeeld aan moeten nemen.

Onze reactie:
bedankt voor de beoordeling Dennis
15-10-2018 09:33:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ging kijken bij de Audi A5 waar ik nu al ruim een maand mee rij en hij doet wat hij moet doen ! Aardige mensen maar vooral eerlijk en oprecht. Zeker aan te raden !!!

Onze reactie:
Bedankt Alexander !!
11-9-2018 14:03:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gekomen voor een C5 en ging met C6 weg haha. Probleem met roetfilter. Werd keurig en gelijk opgelost???? Toch blijf ik een 6cil favoriet en zag de vw pheanton staan , en mocht gelijk ff proef rijden , en verkocht natuurlijk. goeie service, beste deal gemaakt en blij met me vw bedankt Marcel en crew Cathy top bedrijf !!!!
9-5-2018 15:25:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Honda Civic Type R hier gekocht, Heel vriendelijk personeel, geen opdringerig gedoe. geven je alle tijd en ruimte, goede informatie over de auto en een top service! Mocht ik in de toekomst een nieuwe auto zoeken, dan ga ik zeker bij de occasions van cathy bekijken!

Onze reactie:
Marcel bedankt voor de mooie beoordeling heel veel plezier en veilige km met de Honda civic type R marcel en frans
20-10-2017 11:19:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In juli hebben wij een Golf aangeschaft. Helaas in de 1e 3 maanden had de auto wat mankementen maar zijn allemaal netjes verholpen. Als er iets is met de auto kunnen we altijd terugkomen en wordt alles goed opgelost. Zeer vriendelijk en altijd behulpzaam. Onze auto rijdt nu al een zonnetje. Heel erg bedankt voor jullie goede service.

Onze reactie:
Tim en romy bedankt voor jullie geduld gelukkig alles opgelost nu en nog bedankt voor de taart
12-8-2017 21:22:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben al meer dan 5 jaar vaste klant, wordt altijd heel goed geholpen door de afdeling verkoop en de klanten service. ik beveel het iedereen aan ,om hier de occasions te bezichtigen.

Onze reactie:
Bram bedankt voor de review
24-3-2017 15:28:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima bedrijf. Ik heb een mooi Suzuki Swift Sport hier gekocht. Heb op 13-Feb gekocht en hij was netjes thuis geleverd op 22-Feb. Er zijn een paar dingen vergeten, maar na een paar emails is alles opgelost. Bedankt Marcel.

Onze reactie:
Graag gedaan Heer Lees als u verder nog vragen heb horen we dat graag !!
18-3-2017 08:51:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik moet altijd even wennen aan een andere auto. Echter na een tijdje gereden te hebben merkte ik toch dat de koppeling en/of versnellingsbak niet lekker werkten. Dit is zonder moeilijk te doen naar tevredenheid verholpen. De service is prima en ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.

Onze reactie:
Bedankt mevrouw Rozeboom wij wensen u nog veel rij plezier met uw Suzuki en mocht er nog wat zijn horen we dat graag van u
20-9-2016 11:06:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Peugeot 207CC gekocht. Veel plezier van de auto. Wat kleine storinkjes, bekende Peugeot kwaaltjes, gehad. Deze werden direct opgelost. En heel belangrijk: Komen de afspraken na!

Onze reactie:
Bedankt voor de beoordeling meneer van den Oever !!!
7-9-2016 13:23:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Mijn prachtige eerste auto gekocht: Seat Ibiza SC. Top service en behulpzaam! En een stapje extra. Ik had geen thuiskomertje (reservewiel) bij de auto en dat wordt nu alsnog geregeld! Daarnaast mooie garantie en APK regelingen.

Onze reactie:
bedankt Vince veel plezier met je seat reserve wiel licht klaar van af maandag
7-9-2016 13:23:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Mijn prachtige eerste auto gekocht: Seat Ibiza SC. Top service en behulpzaam! En een stapje extra. Ik had geen thuiskomertje (reservewiel) bij de auto en dat wordt nu alsnog geregeld! Daarnaast mooie garantie en APK regelingen.
5-9-2016 17:06:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Volkswagen Golf TDI gekocht. Zeer tevreden met service en vriendelijke mensen. Aan te raden.

Onze reactie:
bedankt heer Sol veel plezier en veilige km met uw golf
23-7-2016 20:38:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super tevreden over de gastvrijheid, klantvriendelijkheid en afleverservice van Cathy Dealer! 2 weken geleden een proefrit met een Suzuki Swift gemaakt en vandaag in een super staat mogen ophalen. Veel extra service, zoals luxe nummerborden, parrot overgezet vanuit de oude auto en een uitgebreide uitleg over de auto. Mijn Suzuki blijft hier lekker in onderhoud. Bedankt Marcel!

Onze reactie:
top Cindy bedankt voor de mooie woorden worden we blij van in ons bedrijf en heeel veel veilge km en plezier met de swift
18-7-2016 12:12:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vorige maand hier mijn eerste auto gekocht, een zilver/grijze Ford Fiesta. Erg goed geholpen en uitstekende service! Communicatie liep erg soepel, zelfs s'avonds en in het weekend. Nog steeds erg blij met mijn auto en alles werkt naar behoren!

Onze reactie:
top dat je tevreden bent daar streven we elke dag naar heel veel veilige km gewenst en bedankt voor de goede beoordeling martijn !!
14-7-2016 17:43:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Na eerst een communicatiestoornis, is uiteindelijk alles top geregeld met mijn nieuwe auto. Prima altijd te woord gestaan en altijd even vriendelijk is Marcel. Heb uiteindelijk naar tevredenheid mijn auto opgehaald en geniet er nu erg van. Al met al prima geregeld!

Onze reactie:
dank voor je beoordeling ik zie je in september nog voor de distributie snaar heel veel plezier met de ford fiesta en nogmaals excuus voor de communicatie storing maar zoals u nu weet zeker niet onze werkwijze !!
7-6-2016 15:09:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne mensen en doen eerlijk zaken
26-5-2016 16:00:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enkele weken hier mijn auto ingeruild tegen een andere. De communicatie was erg prettig en direct, geen gladde praatjes, eerlijke inruilprijs en er een mooie auto voor teruggekregen. Alle kleine mankementjes waren nog voor aflevering opgelost en ik kreeg er een setje verse zomerbanden bij. Al met al goeie ervaring.

Onze reactie:
bedankt Arun en heel veel veilige km met de Nissan Juke
23-5-2016 12:47:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg fijn bedrijf. Na aanschaf ontdekte ik een probleem met de auto. Erg snel en netjes afgehandeld door het bedrijf. Beloftes die gemaakt worden worden ook netjes nagekomen. Kortom uitstekend bedrijf met goede service!

Onze reactie:
bedankt peter veel veilige km met de volvo
29-4-2016 22:30:05
Service
4
Ik heb recent een 2e hands passat bij dit bedrijf gekocht. Er zit een radio CD speler bij met pincode. De pincode zou ik krijgen bij aanschaf. Toen ik hem kwam ophalen was de pincode kwijt. Vaag verhaal dat ie vanzelf zou ontgrendelen. Nou niet dus. Vervolgens 4 keer gebeld om de pincode. Die wil ik graag hebben omdat ik het weekend veel ge rijden. Pincode zou ge-appt worden. Niet dus. Erg vaag allemaal. Ik wil graag een nieuwe radio. Daarnaast zitten er ook niet de beloofde onderhoudspapieren bij ook kwijt. Jaja
21-4-2016 10:19:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
ik heb goede ervaring met dit bedrijf

Onze reactie:
bedankt meneer schoenmaker !!! veel plezier nog met uw lancia ypsilon
23-2-2016 13:04:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Mooie renault twingo gekocht bij dit bedrijf.we werden zeer vriendelijk ontvangen en konden gelijk proefrit maken. een zeer vriendelijke verkoper (zonder stropdas gelukkig) die zelf ook Monteur is en veel verstand van auto's had zijn wij na twee maanden super blij met onze Twingo bedankt marcel
13-2-2016 14:40:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Twee weken geleden Opel Corsa gekocht bij Cathy Dealer en ineens hoorden we een tik met sturen en motormanegement lampje brandde. Gratis uitgelezen en gerepareerd. Tevens op de dag van reparatie een leenauto meegekregen. Topservice bij Cathy Dealer!!!

Onze reactie:
dank u voor de beoordeling !! altijd goed om te horen dat klanten tevreden zijn met de service in ons bedrijf en dat is ook precies waar het bij ons om gaat
27-11-2015 14:50:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op 10-11-2015 onze auto een Peugeot 107 opgehaald. En super afgeleverd zonder kosten extra. Daar kunnen alle dealers nog wat van leren .

Onze reactie:
dank u mevrouw Pover !!
12-11-2015 14:27:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Dinsdag 10-11-2015 onze nieuwe auto opgehaald De meeste dealers kunnen nog wat leren van dit bedrijf. Gewoon super netjes alles
23-10-2015 09:57:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
een goed bedrijf om een andere auto te kopen. goede service
8-10-2015 16:34:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
pluim voor de bovag na 7 maanden jammer genoeg mijn motor stuk tijdens mijn vakantie in spanje, maar grote klasse van de bovag en cathy dealer occasions is mijn auto zeer snel weer in orde met dank aan de bovag garantie !!!

Onze reactie:
zo werkt het bij ons meeneer Bovendijk ook na de Bovag garantie helpen wij al onze klanten met onze service weer op weg
28-9-2015 21:20:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag mijn tweede auto gekocht hier na een zeer goede ervaring van mijn eerste aankoop

Onze reactie:
bedank remco voor het vertrouwen in ons bedrijf
28-9-2015 21:19:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag mijn tweede auto gekocht hier na een zeer goede ervaring van mijn eerste aankoop
27-9-2015 15:51:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zeer goed geholpen na een garantie kwestie
12-8-2015 08:58:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Dit bedrijf heeft mooie occasions op voorraad!